Grøntsagsplanter

Vi dyrker mange forskellige grøntsagssorter, som du kan dyrke i drivhuset, på altanen i krukker eller på friland. Aubergine planterne er meget produktive, lav marmelade af ananaskirsbær. Artiskok er super flot i staudebedet. Squash er et musthave. Gå på opdagelse i vores sortiment og find inspiration til hvilke planter du skal vælge i år. Hvor kan du købe vores planter? Køb vores planter hos dit lokale havecenter, på planteskolen og hos din blomsterhandler.
Mini aubergine plante


Mini aubergine dyrkes i drivhus og på friland. Planten bindes godt op. Beskæring er ikke nødvendig. Aubergineplanten er selvbestøvende. Frugterne høstes unge ca. 80-100 gr. derved opnås et større udbytte. Skær miniauberginerne i halve og grill dem på havegrillen. Fyld mini auberginer med løg, hvidløg og tomat og bag dem i ovnen.

Halloween græskar plante


Græskarret dyrkes på friland. Planten er pladskrævende. 2x2 meter pr. plante. Gødes ofte, indtil sidst i september. Vokser hurtigt. Høstes fra begyndelsen af oktober. Børnene vil elske at lave græskar lygter. Inviter halloween ind i dit køkken, græskarret kan også bruges i supper og kager. Græskarcreme er meget lækkert.