Handelsbetingelser

Du skal være oprettet som kunde hos Klarskov Gartneri for at handle på webshoppen. Webshoppen benyttes udelukkende til engroshandel. Derfor kan privatpersoner ikke handle på denne webshop.
Du skal være oprettet som kunde for at handle på webshoppen, derudover skal du have et login og password. Webshoppen benyttes udelukkende til engroshandel. Derfor kan privatpersoner ikke handle på denne webshop. Engros kunder kan ved henvendelse til os, få et login til sortimentet.

 

Hent Grøntsagssortiment liste 2023 her

 

Deadlines for bestilling

Bestil inden kl. 12 på hverdage og få leveret i morgen.

Alex Andersen kører ikke om lørdagen.

Bestilling til mandage. Deadline fredag kl. 12

Bestilling til helligdage, spørg Mette.

 

Levering

Ved bestilling inden kl. 12 på hverdage, bliver de bestilte varer leveret næste dag.

Prisen på fragt afhænger af mængde og hvilken postnummer varerne skal leveres i. Ved levering opkræves fragt. Klarskov Gartneri sørger for levering med vognmand til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at vognmanden overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos vognmanden, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Klarskov Gartneri kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos vognmanden.

Afhentning

Ved bestilling inden kl. 12, kan de bestilte varer afhentes følgende dag på Klarskov Gartneri, Byvej 62, 2650 Hvidovre. Hvis ikke andet er aftalt.

Priser

Alle priser er eksklusiv moms.

Betaling

Betaling ved faktura.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:
Klarskov Gartneri
Byvej 62
2650 Hvidovre
E-Mail: mail@klarskovgartneri.dk

Tlf. Mette 28 69 80 06
Tlf. Søren 40 89 40 06

Reklamationer bør ske snarest, og senest 4 timer efter modtagelse af varen.

Fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret på blomster og planter, fragt kan ikke returneres. Er varerne derimod defekt tilbagebetales fakturabeløb samt fragt. Reklamationer skal oplyses straks, og senest fire timer efter modtagelse af varen.