Pickles i sennepssovs


Alle grønsagerne renses og skæres i mindre stykker, alle grøntsagerne blandes med saltet og trækker i ca. 2 timer. Derefter hældes den dannede lage fra.
 
Melet røres til en jævning med ca. halvdelen af eddiken i en gryde, lad det koge godt, mens resten af eddiken tilsættes. Sukker, karry, gurkemeje, sennepspulver og sukker tilsættes, lad det koge mindst 10 minutter og rør hele tiden. Pas på det ikke brænder på. Grøntsagerne røres i den varme sennepssovs og varmes med i 5 minutter, det må ikke koge. Tilsæt atamon og fyld på rengjorte glas. 
Rå grønsager: 
Agurker, gulerødder, ærter, små løg, blomkål i buketter, grønne bønner. I alt 1,25 kg
125 g salt
Sennepssovs:
1 liter eddike
75 g. hvedemel
800 g sukker
3 store tsk. Karry
1 tsk. Gurkemeje
4 tsk. Sennepspulver (Colman´s)
Atamon